fbpx

Професионален Веб Дизајн и Развој на Веб Страни

Нашиот тим од искусни дизајнери и програмери ќе се потруди да добиете уникатна професионална веб страна наменета за вашиот бизнис. Нашата примарна цел е да му помогнеме на вашиот бизнис да биде успешен во вашата целокупна маркетинг стратегија.

Покрај веб дизајн и веб развој, нудиме и SEO оптимизација, изработка  на уникатна маркетинг содржина наменета за вашиот веб сајт и други додатоци како систем за директна комуникација со посетителите на вашата веб страна.

  • Можност за лесно оддржување и менаџирање со содржина
  • Оптимизирана и респонзивна веб страна за мобилни уреди
  • Уникатен дизајн и функционалност со современ код
  • Квалитетна веб страна изработена во МАКЕДОНИЈА

Ви треба веб страна?

ПАКЕТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ВЕБ СТРАНИ

Ви нудиме пакети за веб дизајн и веб развој скроени токму по мерка на вашиот бизнис. Добијте професионално изработена веб страна по многу поволни услови и цени. Изберете го вашиот пакет!

Основен
1190
мкд/мес.
Почетен пакет за основна и статична веб страна
До 4 страници / 15 слики / 4 x A4 страни текст
Еднојазична верзија
Избор на дизајн од 5 темплејти
До 2 емаил адреси
Обработка на текст и слики за веб страната
Контакт форма
Форма за пребарување
Интеграција на социјални мрежи
Вклучен хостинг
Техничка поддршка по емаил и телефон 24/7
Бизнис
3390
мкд/мес.
Пакет кој ќе ги задоволи сите потреби за солидна бизнис веб страна
До 15 страници / 50 слики / 20 x A4 страни текст
Двојазична верзија
Оригинално изработен дизајн
До 10 емаил адреси
Обработка на текст и слики за веб страната
Контакт форма и мапа
Форма за пребарување
Интеграција на социјални мрежи, аналитика за посета, прилагодлив дизајн за мобилни уреди
СЕО оптимизација*
Вклучен хостинг
Техничка поддршка по емаил и телефон 24/7
Премиум
7990
мкд/мес.
Пакет за неограничени можности и функционалности на вашата веб страна
До 100 страници / 300 слики / 50 x A4 страни текст
Тројазична верзија
Оригинално изработен дизајн
До 30 емаил адреси
Обработка на текст и слики за веб страната
Контакт форма и мапа + 3 додатни форми
Форма за пребарување
Интеграција на социјални мрежи, аналитика за посета, прилагодлив дизајн за мобилни уреди
СЕО оптимизација*
Вклучен хостинг
Техничка поддршка по емаил и телефон 24/7
Маркетинг услуг (менаџирање на социјални медиуми, креирање на содржина и др.)

Сакате друга понуда?