fbpx
ВЕБ ДИЗАЈН И РАЗВОЈ
Дизајн и развој на модерна веб страна која е оптимизирана за преглед на мобилен телефон, компјутер и таблет, СЕО оптимизирана и лесно достапна за сите. Изработуваме статични (HTML) и динамични (PHP, MySQL, React.js, Angular.js, MongoDB) веб страни и веб системи.
ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН
Дизајнирање на флаери, постери, креативни решенија за вашите социјални медиуми и се останато што ви е потребно за да го истакнете вашиот бренд и воедно да ја зголемите продажбата со помош на нашиот дизајн.
БРЕНДИРАЊЕ
Создавање на белег по кој ќе ве запознаат и запомнат вашите партнери. Преку изработка на комплетен корпоративен идентитет (лого, слоган, меморандум, бизнис карти, писма и др.) уредно ќе се погрижиме првите импресии за вашиот бренд да бидат незаборавни.
ФОТО & ВИДЕО
Освојте го вниманието на вашите потрошувачи. Секој продукт заслужува најдобро да биде преставен. Ние ќе ги направиме фотографиите за вас, а исто така ќе ви снимиме и видео во вид на реклама со кое веруваме никој нема да остане рамнодушен.
МАРКЕТИНГ
Ќе изградиме целосна стратегија за онлајн и офлајн присуство на вашата компанија и бренд. Ќе изработиме успешни дигитални кампањи кои ќе ги исполнуваат вашите бизнис цели. Исто така, преку закуп на медиуми (ТВ+Радио) ќе се погрижиме да добиете комплетна промоција.

ХОСТИНГ УСЛУГИ

Нашите веб хостинг пакети се скроени според нашите досегашни искуства и најчестите потреби на нашите клиенти. Одлични перформанси за најдостапни цени!

СТАРТЕР
2500
ден/год.
Хостирање на 1 сајт
1ГБ SSD Веб Простор
Без емаил адреси
50ГБ Трансфер
1 дата база
Бесплатен Auto SSL сертификат
Сервер локација: Европа
МЕДИУМ
4500
ден/год.
Хостирање на 5 сајта
5ГБ SSD Веб Простор
5 Емаил Адреси
100 ГБ Трансфер
5 дата бази
Бесплатен Auto SSL сертификат
Сервер локација: Европа
ПРО
6500
ден/год.
Хостирање на 10 сајта
10ГБ SSD Веб Простор
10 Емаил Адреси
200 ГБ Трансфер
10 дата бази
Бесплатен Auto SSL сертификат
Сервер локација: Европа
ПРЕМИУМ
12500
ден/год.
Хостирање на X сајта
300 ГБ SSD Веб Простор
Емаил Адреси
X ГБ Трансфер
X дата бази
Бесплатен Auto SSL сертификат
Сервер локација: Европа

Контактирајте не!

Доколку сте заинтересирани за нашите услуги, ве молиме контактирајте не на следнава контакт форма или преку телефон 077 610 279.