fbpx
КОИ СМЕ НИЕ?

Минимал е креативно студио, основано во Куманово, Македонија во 2018 година. Во нашето студио сите индивидуи се креативни и соживеани со самиот маркетинг, што не прави посебно успешни и истакнати меѓу другите.

Нашиот тим се состои од млади професионалци кои се во тек со најновите трендови и текови во индустријата, потковани со одлично знаење и практично искуство кои тоа го пренесуваат во креирање на иновативни и модерни маркетинг принципи, креативни решенија и идеи.

ШТО НЕ ИЗДВОЈУВА
ОД ДРУГИТЕ?

Минимал Студио се базира на склоп од различни идеи, меѓусебно компатибилни и фунцкионални, кои како краен производ даваат модерни, во тек со светските трендови, креации и маркетинг кампањи кои придонесуваат за максимизирање на економскиот бенефит – профит на нашите клиенти. Клиентите ни се секогаш на прво место, па заедно со нив расне и нашата компанија. Секогаш сме подготвени за нови соработки и успеси!

КОИ УСЛУГИ ВИ НУДИМЕ?

Како “full-service” маркетинг и дизајн компанија, тука сме да ви помогнеме во рамките на сите капацитети. Услугите кои ги даваме се: веб дизајн и развој, графички дизајн, корпоративен брендинг, дигитален маркетинг (СЕО, СММ, СЕМ и др.),  изработка и снимање на видео содржини, веб хостинг и сервери. Големо задоволство е да ги видиме нашите успешни, кул и креативни имплементирани проекти, но уште поголемо задоволство е да знаеме дека целите на нашите клиенти се задоволени и исполнети. Денеска, развој на бизнисот изгледа како најбитна цел, но без соодветен маркетинг и реклама, истото се чини дури невозможно.

НИЕ СМЕ ВИСТИНСКИОТ ТИМ ЗА ВАШИОТ НОВ ПРОЕКТ
го сакаме тоа што го работиме
ДЕЛ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ