fbpx
Адреса
Октомвриска Револуција 50/11
1300, Куманово, Македонија
Телефони
Мобилен: +389 77 610 279
Мобилен: +389 78 909 207
Skype: minimalstudiomk
+ Viber, WhatsApp
Работно Време
Пон-Пет: 09:00 – 18:00
Сабота: 11:00 – 16:00
Недела: Не работиме
СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

За подобра интеракција со нашето студио, ве покануваме да не заследите на социјалните мрежи.