fbpx
Креативно Студио
Модерни Бизнис Решенија
Како “full-service” маркетинг и дизајн компанија, тука сме да ви помогнеме во рамките на сите капацитети.
КОИ СМЕ НИЕ?
M

инимал е креативно студио, основано во Куманово, Македонија во 2018 година. Во нашето студио сите индивидуи се креативни и соживеани со самиот маркетинг, што не прави посебно успешни и истакнати меѓу другите.

Нашиот тим се состои од млади професионалци кои се во тек со најновите трендови и текови во индустријата, потковани со одлично знаење и практично искуство кои тоа го пренесуваат во креирање на иновативни и модерни маркетинг принципи, креативни решенија и идеи.

Како помина 2018 за нас?

0
Нови Клиенти
0
Завршени Проекти
0
Работни Викенди
0
Месеци постоење
Зошто би не
избрале нас?
Нашиот стил на работа, нашите морални принципи и идеи, ни овозможуваат пробивање на бариерите на традиционалниот дизајн и маркетинг, со што гарантираме големи успеси и најдобар можен третман кон нашите клиенти, кои секогаш задоволни од нашата работа ги остваруваат своите бизнис цели.
Како работиме ние?

Независно од тоа на каков проект работиме и кои се потребите на нашите клиенти, се трудиме нашата работа да биде темелна, ефикасна и завшрена според највисоки критериуми.

01.
Истражување и планирање

Период на истражување во врска со проектот и отпочнување на план по кој ке се движи развојот на проектот.

02.
Дизајн и развој

Отпочнување на дизајн и техничка спецификација на проектот, и воспоставување темпо и циклуси за развој на истиот.

03.
Тест и имплементирање

Тестирање на развиен продукт, проект или услуга и имплементирање на истата во зависност од потребите на клиентот.

Мислења на нашите клиенти
unoproduktlogo
ipsystemslogo
impala
iptvbalkanlogo
aeromk
luxelogo
kumanovogas
stelainternacional
Заинтересирани сте за соработка?
Пишете ни, тука сме за вас!